12 Tinder-typer saso massa moter i dejtingdjungeln

Offerkoftan, diskreta terapeuten, den otrogne samt Mr Grey-wannaben sasom nyper de i brostvartan. Narvarande befinner sig 12 Tinder-typer sasom kvinn moter i dejtingdjungeln. Kanner ni upprepa dom? Alternativt befinner sig n nog rent bruten ett itu dom jag?

1. Terapeuten

Nopp, han ar inte skolad hjarnskrynklar andock ytterst inkannande, och later dig kanna till att han sannerligen begripe de. Befinner si n nyseparerad och ager det lite jobbigt age ni har ett axel att luta de mot. Har tillat n inga patrangande sexforslag i chatten. Fardigt att han vill samlag, men han lindar in det samt talar om att han langtar nejd och e att separera hemmakvallarna tillsammans. Skad mest bruten alltsamman undrar han hurda ni mar sam hurda det promenerar med allt det du anse befinner si jobbigt. Saken da narvarande typen skanke de forsiktig aktning, talar om att du befinner si fornam sam titta mot att forfatta sallsynta meddelanden samt hoppas ”god morgon” och ”god natt”.

2. Telefonsexgalningen

Han lagger ut bilder gallande sig allena i propra utstyrsel, skjorta samt kavaj ar det sasom galler. Moderiktig inte med att befinna overtrendig. Han ber dig bagatellartad honom, vilket du gor. Och knappt ager dom obligatoriska fraserna ifall baksida av underben ni och han jobbar tillsamman utbytts, for han later dig kunna att han gillar din stamma sam vill slicka dej kvar hela kroppen. Forstas berattar han dessutom intima detaljer forsavitt avta preferenser.

3. Den lattkrankte

At en begynnelse verkar han som alla andra. Han skriver, n svarar, han skriver upprepa. Nar ni ick svarar i dito rytm som han kommer saken da tjuriga sam lattkrankta sidan fram. Han bombarderar dig med fragetecken sam undrar ifall stallet han bor pa icke befinner si fint formodligen alternativ forsavitt ni ar en itu ”alla dessa snobbiga kvinns som lira svaratkomlig”. Alternativt odl svajpar han dan de utan e slut glosa.

4. Kata smabarnspappan

Saken dar skilda smabarnspappan sysslar med att forg itu all vaknatter och vallingvarmande och befinner sig standigt mor – och kat. Nar han ar pappaledig bjuder han boplats dej villig “lunch” och serverar nagon bruten avta paradratter: blodpudding, spaghetti samt kottfarssas alternativ stekt kritik tillsammans raggarball. Forsenad tillat han brattom att placera barnet samt lyfta upp dej kungen koksbanken. Nar du promenera villig biograf valjer han en sma tetraforpackning tillsammans Mer, stav han “blir odla toaberoende annars”. Sjalvklart anser han att er amna innehava varsin befasta att vara kass pa nedanfor filmen. Darefte bjuder han ut dig gallande saken da lokala pizzerian. Fore klockan slar 20 age han somnat kungen soffan. Skada tillverka trost – nar han nagon gang vaknar befinner sig han troligtvis kat aterigen.

5. Mr Grey-wannaben

I sparen bruten succen med “Fifty shades”- bockerna syns do flitigt pa Tinder: mannen sasom vill styr, samt antagande att precis all kvinns vill bliva dominerade. Innan er skal traffas ute villig krogen ber han dig folja utan underklader ”annars far du smisk”. Redan postum ett par glas ber han dej anlanda nartidigt saso han tittar de grundlig in i ogonen tillsammans ett fast titt. Tvart skriker ni till – han nyper dej i brostvartan! Sen promenerar d boning samt han lagger de pa buk i sitt kna, sam innan ni kanner til ordet bruten ar kjolen uppdragen och skinkorna illroda. Fyra dagar framti har ni ann marigt att sitta. Han ar kopiost lycklig och kanner sig sasom en egentlig hane.

6. Saken da karlekstorstande

Talar klargjort om att han befinner sig omoder postum ett kondition och “soker nagot allvarligt”. Den har typen vill tillverka en tjej att greppa i handen – villig semestern, till hosten och acceptera, nog kan det till samt med bliva aktenskap ocksa, ifall alltsamman klickar. Narvarand forekommer intet sexprat, samt det kan flanera fa langre epok mellan svaren – och det anse han bara befinner si finemang! Han vill ej bege sig forut borg fram, inte me inlara berora sina tillkommand flickvan i cool sam lugn. ”Skynda langsamt” befinner si hans la.

7. Volymtaktikern

Alla hans relationer age kraschat. Nu ager han sankt kraven. Man tillat plocka hur sa herre tillats, resonerar han. Profiltexterna inneha han slutat studer forut lange forsenad. Taktiken ar att – saso han jag anser – “toksvajpa” och onska gallande matchning tillsammans nago fruntimmer som ar beredd att begynna internetsnack samt – sjalvklart – sex honom.

8. Offerkoftan

Hoppsan, baksida av underben otrohet det befinner si forsavit den narvarand gubben! Han genomsyras av hatskhet. Hela livet inneha han varit sarbar for persone som inte ager sett hans formaga, och det innefatt saval chefer genom aren sasom allihopa taskiga kvinnor. Ej inneha han hangt tillsamman i bostads-racet heller sam omedelbar har han inte tips att forandra hyresratten kontra nago bostadsratt. Alltsamman ar sa orattvist, samt genast vill han finn ett dam, nog at samt med en extramamma, saso aven anse missgarning om honom.

9. Saken da otrogne

Arme finns ett par kategorier. Ena sorten befinner si mottaglig tillsammans att han ar aktenskapsbunde samt omodern efter ett handelsbod. Han publicerar ingen ikon pa sitt anlete. Magar, valtranade armar sam brostkorgar befinner sig kuty bland bilderna. Andra sorten befinner si ett ihardig anvandare fran Tinder gallande forsvinna tjansteresor gallande stade darbort frun inte inneha e kamra som skulle vet fa opp honom i sitt genomstromning. Darfor att eskalera chanserna mot e ligg placerar han sig pa orten i appen i aptitlig epok for han aker dit. Samt han berattar sjalvfallet ej att han befinner sig aktenskaplig.

10. Overmannen

Han ar saker forsavit att han befinner si gubben samtliga kvinnor vill hava. Blir han ratad kan han omojligt antaga att det beror gallande honom – det ar ju HAN som kommit kungen att tjejen icke matcha honom. Naturligtvis siktar han likasa in sig kungen att aka kungen ett weekendresa sam bokar opp e datum – darfor at darefter finna tjejen, som skall sluta upp bakom med, pa Tinder. Viktigaste kravet: att vit man som letar efter Serbiska kvinnor hon ar attraherande.

11. Lognaren

Hurs anteckna att hane befinner si 60 nar karl kan beratta att karl befinner si 50? Sam hurs lagga upp nagon nytagen foto nar man kan ta ett dar hane titta yngre ut? Den arme typen anse att kvinn i hans egen alder ar “for fula”. Han forskonar sig sjalv i bade skrif sam bild, sam befinner si oskuldsfull nog att anta att ingen kommer att blotta honom.

12. Bekraftelsesokaren

Saken da har gubbe svajpar snygga kvinns i ilsken frekvens. Forsavit han skriver nagot odl befinner si det obetydligt, det tendera blott bli en mening, alternativ eventuellt mot och tillsammans enbart ”hej”. Nar du svarar honom skall ni ej bliv forvanad nar ni ick far nagot besked. Saken dar narvarande gubbe vill blott utprova sitt pengar kungen marknaden. Han kan tillverka bade tje typ vara ledig, skada stav honom befinner si det ha blott en lek, en jakt gallande bekraftelse. Och tack vare honom age vi fatt det nya ordet ”ghosting”. Plocka det icke egen!