Ifall n letar postumt love online ar oddsen stora att n anvander Tinder

Denna otroligt populara dejtingapp har vuxit till att bestamt harska natdejtingscenen darefter den slapptes 2012. Personer anvander Tinder darfor att finna autentisk lov, finn ett datum sam mo och tillsammans enbart darfor at atnjuta vanner. Det ar odla valdigt flyktig ocksa. Svep at hoger, svep at vanster … det befinner si ungefar jambordig enkel att bruka saso Candy Crush! Andock i det har fallet ar ”crush” -delen f mer viktig.

For dom saso verkligen avser allvar tillsamman att bega matchningar finns det stadse gallande att uppdater a grundtjansten mot nago av do hogre nivaerna, sasom Tinder Plus alternativ Tinder Gold. (Kolla in dett sak om do skilda nivaerna av premium Tinder -tjanster for mer fakta.)

Tinder Gold introducerades ett gangen i och det befinner si pro ha den hogsta nivan kungen Tinder sasom allmanheten kan abonnera gallande. Tinder Gold tar Tinder gagna -tjansterna (Passport, fler SuperLikes, en fria manadsforstarkning) sam lagger at mojligheten att genast veta baksida av underben brukare ager tyckt om dig.

Istallet for att behova vanda sida via hundratals bilder saso uppskattar manniskor, enbart avvakta pa det magiska ogonblicket, kan ni enbart vanta sam se vem saso sveper genast gallande dej och darefter avgora forsavitt du vill matcha do bums alternativ ej. Det befinner si nagon enastaende roll som tar kopiost bruten gissningarna ur matchning, pro oss saso befinner si superupptagna samt icke villiga att vara limmade villig vara telefoner!

Hur sa befinner si fordelen tillsammans Tinder Gold?

Tinder Gold erbjuder de obegransade likes, nagon gratis Boost per manad, Passport -funktionen (sasom later dig andra din placering bums i Tinder istallet darfor att tarva sonderdela kring tillsamman ditt O pa din telefon), fem gratis bra Likes per dag, fallenhet att kassera tillbaka svepningar, mojligheten att gomma din alder sam ditt distans, mojligheten att forbruka 10 toppval per dag och funktionen tycker om n. (I saken da narvarande artikeln kan du beskada ett uppdaterad lista over dessa funktioner.)

”Obegransat diggar” talar for sig allena. Du kan botten upp till moderat odla mycket du vill sam kommer aldrig att ta Bright Women net slut. ”Superlikar” befinner si forut dom situationer nar ni faktiskt diggar utseendet villig e sam vill att do amna veta det villig ett stort satt. Tinder Boost skickar din framtoning mo toppen fran bunten i fartygsgol med dina rimli matcher, vilket okar chansen att bliv selektera.

Med Passport -funktionen kan du byta din lage at varje saso helst i varlden, nar som helst ni vill, odl att ni kan interagera tillsammans folk utstott ditt allmanna kvarter. Mojligheten att ”spola retur” ar ett kopiost anvandbar roll sasom later dej angra ett oavsiktlig svepning, odl lange du ”spolar aterkomst” for du promenera framat mo nasta person. Tillsamman funktionen Toppval kan ni Supergilla opp till 10 toppval per dag avgiftsfri.

Tinder Gold -funktionen ”Gillar dig” later dej betrakta vem sasom ager svept pa rak arm pa de allaredan inte med att n behover svepa pa dom frams. Pa sidan ”Gillar dig” i din image kan n betrakta samtliga saso inneha svept direkt gallande dig. Det befinner si den kortaste fran genvagar samt har vandrat utomordentli tillsamman anvandarna. Forsavit n befinner sig ett anvandare i nago storre stad kan funktionen ”Gillar dig” avta din svepningstid mo sekunder forsavit dagen, samtidigt saso du ann tillat resurs till allihopa mojliga matchningar i din narhet.

Visas Tinder Gold kungen din image?

Saken dar stora fragan samtliga staller: kan andra anvandare kika att ni ager Tinder Gold? I din originell utgava fran appen, nar du sveper til modera gallande nagon kungen sidan ”gillar dig”, visas en liten guldhjarta bred deras imag. Det har ager fatt persone att fundera om det har lilla guldhjarta ar synligt stav den andra personen. Svaret gallande det ar tack samt tillstand icke: du befinner sig den enda saso kan meddela att du anvander Tinder Gold genast.