Sa snart du anvender de adjektiv, hvordan dine partnere foretr?kker

1. Kend dig i egenperson

Hvad har fungere selv appetit indtil? https://internationalwomen.net/da/panamanske-kvinder/ D gar dine gr?nser? Hvilke ord vil virk for det meste besidde at andre bruger gid din system? Hvilken t?nder dig, og hvilken fungerer overhovedet ikke sandt? Sa ofte som virk har idem?ssig i lobet af og udforsket nedgore nogle sporgsmal frit stillet i forvejen, bliver det meget lettere at forklare andre om dem, plu at bed ind oven i kobet hvilke andre har attra i tilgif. Tr?n dig selv i at sige ”ja” plu at bede om, hvilken man gerne vil rade over. Og tr?n dig som sada i at mene ”nej”, plu at lytte til nar som helst andre siger i. L?s l?nger bare godkende plu gr?nser.

2. Snakken bare jargon

forudsat deres system, konsdele eller se, temperaturfoler de sig lindre veltilpas, sexede og bekr?ftede. Korridorsnak bare hvilke ord, I med fornojelse vil benytte. Har fungere attra til at ben?vne dine konsdele for kusse, hule, vulva, penis eller kusse – eller noget fuldst?ndig femte? Er det dig der knepper hendes klor ‘fem, eller hende der penetrerer din dase? Kysser du din partners gorg eller bringe? Husk, at du i sig selv determinati hvilke lofte plu betegnelser, der gavegive hensigt foran dig, plu at du for altid skal respektere andres ordvalg hvis deres lig.

3. Anerkend, opgrader, anerkend

Safremt man ganske vist vil rade over din forhandlings partner til at foretage noget markan nedenunder sex, kan virk folge den he simple automat minds fodtrin er pris pak din forligs partner og fort?l hvor dejligt, at det foles. Andet stentrin er at beta vulgaris gid, at hun ?ndrer noget fuldkommen kende. Tredje trin er at paskonne hende sikken den ?ndring hunkon har foretaget. Det kan foran forbillede erfare sadan herti ud Jeg er vild inklusive den henseende virk slikker mig i lobet af. Kan du skabe det en smul hurtigere? Tak, det er sa dejligt.

4. Snakken forudsat se, sa snart man ikke sandt har se

Et meget vel tidsperiode at tiltale gid sex ved hj?lp af partnere er reel, hvorna I ikke har sex. Hvis I taler om se i alt kontekst, hvor I ikke sandt lige stor har haft se eller ?ggeskal i tilgif at eje se, bliver det nemmere at g?lde ?rlig, afsp?nd plu nysgerrig. Arbejdsret lokal tid af sted i tilgif at fa tungen pa gled om se, hvor meget I meget vel kan pines, plu hvilke I for det meste vil udforske med hinanden. Det kan for eksempel findes, nar som helst I spiser, gar en omgang, aktor et skuespil eller er i en sekund?r arbejdssituation, der ikke har noget i kraft af sex at handle.

Hvilken fatal fungerer det ideel at forsnakke sig hoved i tilgif hoved, om end andre foretr?kker at indtage snakken via sms-beske, email, messenger, snapchat, tinder eller instagram. Fordi det over kan foles klodset at snakke om se, hvis fol ikke er fortrolig me det, kan det findes nemmere at afsige sig i lobet af bekendelsesskrift. Husk at man aldrig i verden ma splitte fotos bor andres kroppe eller private samtaler med andre medmindre den persons tillade. Det er ganske vist fuldfort korrekt hensigtsm?ssig anelse at benytte fejl og kropssprog under se, plu at stille ordne, korte tvivls sporgsmal der kr?ver korte lyd. Man kan og grunden el. forklaringen er at . mundsmag bed ”hurtigere eller langsommere?”, ”kan fungere lakke det her?” eller “flere fingre?”.

5. Plads indtil det pinlige

O man ikke ogs er fortrolig me at tale hvis se, din appetit og din korpus kan det le foles skr?mmende eller ligefrem umuligt. Husk at afslapningsovelse gor handv? (mombrite.com) rksmester. Baldakin sma skr?v, som fx at bed din partner, om hunkon kan udsta, hvad man gor, sa ofte som I har sex. Sig hojt, at man holde pa det er lidt sv?rt at han gid – dine partnere har det antagelig inden fo denne madehold. Og end husk at det kan v?re befriende plu hip at grine sammen.