Hur man skapar en bra Tinder-bio och profil

Att anteckna om sig sjalv kommer naturligt for vissa och ej for andra. Att innesluta in din personlighet med blott nagra lite ord och nagra bilder ar marigt for de flesta av oss. Darfor att Tinder styr dejtingvarlden just genast ar det ej som ifall du inneha nagot annat option an att fortsatta med det. Som nagon som hade hyfsad framgang med appen, kommer sjalv att bidra nagra anvandbara tips om hur man skapar en suveran Tinder-profil.

Oavsett om du ar ute efter The One eller enkom nagon att betala lite epok med, tvungen du avvika ut fran mangden. Du tvingas uppvisa dig personligen kungen det mest attraktiva, trevlig sattet samtidigt som du inte alienerar nagon eller verkar pro falsk. Du tvingas ocksa klara av salja dig sjalv, vilket ar svarare an vad det borde besta forut vissa.

Kann din tittare

Innan du borjar anteckna din mordande Tinder-profil maste du lagga lite epok kungen att ta reda pa hur din malmarknad anvander Tinder. Killar och tjejer anvander det annorlunda och letar efter olika don. Ta nagra minuter att reflektera pa hur din malgrupp antagligen kommer att anvanda Tinder och vilken ganska fran sak som skulle behaga dem.

Till foredome ar ej allihopa hanar binara och fragar sig sjalva ‘Skulle sjalv eller skulle jag inte? Vissa ar mer komplexa. Genom att veta va du vill ha ut fran Tinder kommer du att kunna notera nagot som tilltalar manniskorna du ar ute efter. Flickor har en trend att overkomplicera prylar. Dessutom ifall din profilbild skulle bidra Brad Pitt en oppning pro forsvinna deg, om din profil anser nagot dumt kommer du ej att fa sa mycket framgang som du kunde.

Om du har vanner i din malgrupp, sporja deras synpunkt. Forfragan baksida av underben som skulle klaffa och va som inte skulle klaffa och skapa en bild av vem du forsoker na. Ju mer information du har, desto battre blir din Tinder-profil.

Skapa din exceptionellt Tinder-profil

En framgangsrik Tinder-profil behover ha tvenne element. En portratt och catchy profil och nagra mycket bra bilder. De par arbetar hand i hand for att ringa dig de svep du letar efter.

Profilen

Hederlighet ar bestamt den basta policyn for under tiden du kan framfora va du vill gallande din Tinder-profil, KOMMER du att ringa reda gallande ifall du nagonsin traffar nagon. Tinder koper inte om att atnjuta riktig svep, det handlar om att fa dejter och nog mer. Du tvungen tanka ett par moment framat nar du satter forbund din profil.

Anvand humor om du kan alldenstund det stadse vinner. Alltid. Men ifall du inte ar naturligt rolig kom till profilen fran en annan vinkel. Varje klarsynt, vansterfaltig, observant eller hall det enkelt.

Tre profiltyper som stadse har fungerat forut undertecknad inneha varit Three Little Things, First and Last och The Obscure Reference.

Tre liten prylar – Namn tre grejer om dig personligen som du tycker visar din personlighet. Som till exempel ‘Djuralskare som alskar att halsa gryningen med en kopp hett kaffe och som blir oforandrad upphetsad av bocker som han blir fran chokladkaka’.

Forst leta efter en fru och sist – En annan traditionell profiltyp dar du listar det forsta och sista nagot. Till foredome, uppsyn forsta kyss varje pa gungan gallande uppsyn gardsplan medan min sista smak av framsteg varje att sla forstaplatsen i var lokala hundlydnadsklass.’

Den obskyra referensen – Det arme ar ett verkligt tillfalle att visa upp din personlighet men aven det svaraste att ringa till stand. ”Jag alskar harissa, de ursprungliga Star Wars-filmerna, att skratta med nagon i hornet av ett fullsatt rum och det dar Eureka-ogonblicket nar du inneha en fullgod ide som du enbart vet kommer att fungera.”

Bilderna

Om du redan anvander Tinder vet du hur flyktig det ar att atnjuta profilbilder sa grymt misstag. Du skulle antar att det ar omojligt att ta nagot annat an en skakig selfie eller en bild gallande dig som fiskar med en tonfisk pa 11 pund hangande i galarna. Ar det vad folk synnerligen vill kika ifall dig? Nej ar det justera svaret.

Det finns ett par ”regler” forut appar for dejtingprofiler. De tvungen se ut som du gor i verkligheten, de ska vara presentabla, ha ett leende, inte inrymma jakt, fiske eller annan obskyr sport ifall inte den sporten ar ditt leva. Ifall du anvander en rekvisita som en valp, plikt du vara redo pa att stalla otaliga fragor om valpen.

Knopp och axlar ovan

En fantastisk Tinder-profilbild kommer att vara en bild av dig som ser fin, cool, avslappnad, atkomlig, vanlig och attraktiv ut. Sa det inneha gott inte sa avsevart att bega? Din huvudbild ska besta pa dig allena och vara ett tydligt, val rord huvud- och skuldrabild. Du bor samt le. Alla gillar ett leende och ifall du kan dra fram ett fran dessa hemliga leenden, som att du tanker kungen ett enskilt skoj, desto battre.

Forfragan dina vanner hur sa de tycker att din mest attraktiva stil ar. Ifall du har den typen fran vanner som du kan fortroende kungen pro att vara hederlig eller inte gora narr av dig det vill saga. Om du har vanner i din malgrupp, se till att sporja dem aven. Det du tycker ar din mest attraktiva egenskap nog inte ar det som nagon annan tycker ar attraktivt. Dessa bilder handlar ej blott om dig, de handlar om att ge tittaren va de vill ha samtidigt som de forblir sanna kontra dig personligen.

Selfies behover inte galla alldenstund all anvander dem. Lite en frande du litar pa att bidra direktion och plocka bilder och anvand en kamera av bra kvalitet. Det ar vart att satsa oforandrad massor pa dina bilder som du skulle gora pa den forsta dejten. Ifall du gor sann amna du enbart behova skapa detta en gang.

Gruppbilder ar bra men ge dem till sist. Dessutom enar, tank minutiost gallande din malgrupp innan du placerar dem. Folk vill ej se dig bli full, forfolja, fiska, titta pa fotboll med killarna eller umgas och gestalta PlayStation. Ifall du ar en jagare eller professionell gamer ar det olik, men annars bor du kringga dem.

Satt forbund din lysande Tinder-profil

Ingen kommer att latsas att det ar forsiktig att skapa en enastaende Tinder-profil alldenstund det inte ar det. Hur sa det ar, ar en fran de uppgifter som belonar din anstrangning. Ju mer eftertanke och vedermoda du lagger gallande det, desto fler justera svep far du.

Ingenting ar sa klart garanterat, men om du tanker pa hur manga lama, uppenbart lata eller falska Tinder-profiler det finns, bor aven en modest anstrangning lite dig att sta med knopp och axlar kvar dem atminstone!