En bra Tinder-profil bor innehalla en legering fran ansiktsbilder och helkroppsbilder

Du nog inneha bemastrat konsten att plocka den perfekta ansiktsbilden – vinklar som fullkomlighet doljer den forestaende dubbelhakan och sminket som ar perfekt. Men nar din Tinder-profil ar en konstant strom av ansiktsbilder kommer mannen att ga fran stapeln fraga baksida av underben du doljer.

Det betyder inte att du plikt lagga upp en bikini-bild eller introducera upp all boj, men ifall du ger potentiella matchningar en glimt fran din kropp far de en mer representativ bild av hur du ser ut i verkligheten. Fortroende gallande oss, stabila killar som ar varda att svepa hoger gallande vill karaff till colombialady recensioner baksida av underben de ger sig in pa innan de sveper at hoger.

Insta:

Vi lever i de sociala mediernas https://brightwomen.net/amolatina-recension/ epok, dar det verkar som om all lona haller pa att laka sin narvaro pa internet. Men nar det galler din Tinder-profil ar det betydelsefullt att dra para en limit mellan ditt dejtingliv och ditt leva gallande sociala medier. Det ar ocksa betydelsefullt att sporja dig personligen varfor du ar pa Tinder; pro att traffa Mr Right, eller forut att samla creepy foljare? Att inberakna ditt Instagram- eller Snapchat-anvandarnamn i din bio kan tyckas besta ett bra fason att fa fler foljare, men det kan rentav avskracka potentiella matchningar.

Nar du inkluderar dina sociala medier i din Tinder-bio bjuder du i princip in potentiella matchningar att doma dig baserat pa din onlinepersonlighet, i stallet forut att lara uppleva dig som person. Aven kan det handla som ifall du ar mer hagad av att oka antalet foljare an att hitta en akta kontakt med nagon. Visst, du nog far foljare, men vill du faktiskt ha 200 foljare kungen insta som alla skriver ”jag sag dig gallande Tinder, varfor svarar du ej?”

Killar vill karaff till att du ar pa Tinder forut att motas en partner, ej forut att marknadsfora ditt varumarke kungen sociala medier. Dividera beredvilligt dina konton pa sociala medier med matchningar nar ni aga etablerat en relation, men mjalthugg dem franvarande fran din Tinder bio.

Att halla ett glas vin

Vi tycker allihopa ifall ett smakligt glas vin da och da. Det ar ett bra fason att varva ner efter en lang dag eller pro att hjalpa en middagsbjudning en aning finess. Men nar du klamrar dig fast intill din Chardonnay som ifall det vore den heliga graal gallande varje bild konungen din Tinder-profil, sander det fel budskap. Killar kan ej lata bli att fraga om din romans med Merlot kommer sta i vagen for en serios relation. Det ar aven extrem generiskt och far dig inte att sta ut i mangden.

Istallet pro att framfora upp din forkarlek for Pinot, varfor inte introducera upp din passion for andra hobbies? Vare sig det ar strovtag, maleri eller att dansa totalt natten, ge killarna en skymt fran hur sa som gor dig verkligt originell.

Blommor i haret

Du kande dig extra grann konungen den dar midsommarbilden med blomsterkrans i haret och du vill minsann utstrala den dar boho-chic viben. Men nar dina Tinder-profilbilder ar en virtuell bukett fran blomsterkronor och botaniska accessoarer kan det bli en aning overvaldigande. Under tiden vissa killar kanske uppskattar den eteriska estetiken, kan andra fraga ifall de haller gallande att svepa hoger gallande Moder Natur sjalv.

Sang i stallet din naturliga vacker glansa i genom. Fokusera pa att accentuera dina vackra ogon eller ditt fantastiska leende i stallet for att lata din blomsterfyllda frisyr stjala rampljuset. Kom ihag att killar letar efter en jordnara kontakt, ej en vandrande tradgard.

Att vara mor ar en nodvandig segment fran ditt liv, och det ar centralt att besta oppen med din foraldrastatus. Men nar din Tinder-profil ar overfylld med bilder konungen dina barn eller oandliga anekdoter ifall dina liten kan det vara avskrackande for potentiella matchningar.