Badoo encounters ar en spel saso nyttjar lirar stav snabbt eftersoka matchningar

  • Badoo Encounters sasom en roligt fason att kolla efter matchningar
  • Det finns ett narbelagen sokfunktion
  • Du kan finnas vard forut ett livslevande videosandning sam serva in foljare
  • Samtliga medlemmar kan langa meddelanden fria

Nar det innefatta Badoos besked egenskaper odl skanker vi saken da betyget 4 bruten helt 5 mojliga

Saken da narvarande funktionen visar matchningarna nagon postumt en, darborta var post visar anvandarens bild positiv personens grundlaggande vagledning t.ex. benamning, alder samt hurdan massa intressen d har gemensamt.

Tryck villig hjartikonen (eller 1:a villi ditt tangentbord) om ni ar intresserad, alternativ X ikonen (2:a gallande ditt tangentbord) forsavitt n icke ar intresserad alls. Do majoritete brukare lira detta lockton villig en fort samt enkelt satt via att rubba sig igenom do olika valmojlighe. Sakforhallande ett att funktioner liknar Tinders svep vanster alternativ svep modera spelet.

Forsavitt du befinner sig lyhord odla kommer du att protokollfora lankar i overst hogra hornet bruten va post darborta du kan exponera samt dividera anvandarens image. Ni kan ocksa sila spelet for att enbart visa killar alternativ flickor, alternativt anvandare i e okej aldersintervall.

Badoos primara sokfunktion “Folk ino narheten” tillater nyttjare att lokalisera andra medlemma lage. N kan filtrera sjalva sokningen sa att endast dom konton saso befinner sig nya, alternativ nyttjar sasom befinner sig online, visas. Forutom det finns det flertal sokfilter som n kan anvanda darfor at limit resultaten:

  1. Kon
  2. Va do letar postum (kompisar, chatt, dejt)
  3. Alder
  4. Placering
  5. Avstandet a dig

Aven fas sjalva namnet odla utspelar det ifall folk nara dej personligen och icke om att eftersoka personer nara din plats, darfor att n dessutom kan fa utfal fran nyttjar saso anger sina fysiska positioner enskild.

Nederst till moderat pa din profilsida odl kommer ni att klara av betrakta flertal profilbilder. Detta befinner sig bilder av specifikt utvalda nyttjar. Ni kan atnjuta ditt proifil foto visat har ocksagenom att gora affar mer krediter. Klicka bara kungen en fotografi darfor att presentera anvandarens framtoning. Om du ar hugad av personen i fraga odla kan ni skicka ett budskap mot hen.

Ehuru Badoo dating befinner sig en kostnadsfri tjanst odla befinner si det mojlight att posta meddelanden mo andra brukare tillika inte me att erlagga forut premiumtjanster. Det slut du behover darfor att antrada ett konversation befinner si att fylla upp en foto gallande dig allena. Nar n inneha ett kort beredd sam godkant odl kommer ni att klara av kontakta andra medlemmar villi webbplatsen. Medlemmar kan fast an uteslutande posta op mot ett pa meddelanden mot nyttjare sasom do ej inneha matchats tillsamman. Nar ni ager anvant dina ett par meddelanden odla plikt dessa medlemmar besvara de framst for ni kan fortga konversaitonen tillsamman dessa.

Ni kan stalla in det sa att ni tillat notifieringar igenom e-post alternativ din webblasare nar ni far en nytt besked. Om det finns en bestamd anvandare sasom n ar i synnerhe hagad bruten sam gor fardig gallande din besked tilldelning genast odla kan ni lagra dessa brukare villig din favoritlista. A andra sidan, forsavit anvandaren skriver nagot stotande alternativ opassande odla kan du selektera att hejda de dar sa att de icke langre kan kontakta dig.

N kan tillika filtrera sokningen for att visa konsument av nago annan stan eller zon

Tillsammans de majoritete meddelandetjanster begransade odla kan brukare enbart racka anslag mot en annan nyttjare nagon stig. An varre, do kan icke lotsa konversation med nago manniska sasom ej brightwomen.net Läs vad han sa inneha gillat deras fotografi i gengald. Tillsammans Badoo dejting tillats n atminstone par test att lite uppmarksamheten hos individen du forsoker erhalla beroring tillsammans och forsavit do svarar sa forvinner granserna sta mangd meddelanden som ni kan skicka emella varandra.